Vanaf 18 tot 20 augustus wacht 2020 SHANXI-provincie "Chuangke Carnival" op u.

  Oorspronkelijke titel: "Chuangke Carnaval" om het MKB te helpen reageren op epidemische aanvallen om het MKB-bedrijven effectief te helpen reageren op nieuwe kroonvirusepidemie, de provinciale kleine onderneming ontwikkeling promotie administratie heeft 2020 Shanxi provincie "Chuas carnaval" van 18 tot 20 augustus gehouden.

In dezelfde periode worden innovatieve talentenwervingactiviteiten gehouden.

  "Chuangke Carnaval" is gericht op het cre?ren van een uitgebreid publiciteitsbevorderplatform voor geconcentreerde kleine ondernemingen, vooruit, zakelijke uitwisseling, talentwerving, servicestoot, helpt MKB’s om projecten te vinden, fondsen te vinden, talenten te vinden, een markt te vinden, deskundigen te vinden. Beleid zoeken, service vinden.

Tijdens het evenement, 2020 "Chuangke China" MKB-bedrijven innovatieve ondernemerschapswedstrijd, de provinciale finale en de finale, screenen van een aantal uitstekende innovatie- en ondernemerschapsprojecten, en de meeste investeringspotentiaalprojecten werden geselecteerd, belonen of investeren.

  Help de innovatieve mensen in dezelfde periode. Recruitment duurt online-methode, het leveren van bedrijf QR-code op de Publicity Display-show, werkzoekenden kunnen code scannen om de aanwervingsinformatie van het bedrijf te begrijpen, en het dock te raadplegen. Ge?nteresseerde werkzoekenden kunnen naar Shanxi Zhucheng-stad gaan om de situatie te begrijpen. (Reporter hij Bao Guo).