Xingyi City Power Supply Branch: "Zero Afstand" Service is klant escort

In de afgelopen jaren heeft de Southern Internet Xingyi City Power Supply Branch altijd het serviceconcept geoefend van "waarde voor klanten cre?ren". Bij de bouw van klanten is het systeem van vermogensfactoren voor de ontwikkeling van de gebruiker beperking en beperkingen in de bouw van gebruikers en verbetert continu de energievoorzieningsservicemogelijkheden en -niveaus. Klantgerichte, klantproblemen, verdiepte serviceconcept, verbetering van de servicefaciliteiten en de servicekwaliteit verbeteren.

Op dit moment werd het Bureau’s 28-game gebied klantenservice-manager openbaar bord gepost in de straten en steegjes in Xingyi City. Er is niet alleen naam en contactnummer op de publiciteitskaart, maar ook het Southern Power Grid Wechat Service Number QR-code en Service Supervision Phone, laat gebruikers handiger en effici?nt raadplegen en repareren.

"Elke week, in de Wechat Group, klanten die elektrisch gerelateerd bedrijf gebruiken, is elk gezin anders, ik zal een voor één antwoorden.

Als u klanten tegenkomt die geen smartphones of ongemakkelijk zijn voor de Business Hall, zal ik ook de informatie co?rdineren van het onderzoek van de industrie om de vereiste informatie te ontvangen, en laat klanten nooit moeilijk voelen. Zhang Xingyong, de klantenservice-manager van de South Net Xingyi City Branch, de jurisdictie van het gesprenkeld hervestigingsgebied naar het Zhaizhai-hervestigingsgebied. Tegelijkertijd, om continu de servicemaatregelen te verdiepen, de gemakskanalen, de klantenservice, de klantenservice uit te breiden Manager van het South Net Xingyi City Branch Area heeft klanten vastgelegd in hun respectieve regio’s WeChat Service Group, prompt het plan onmiddellijk over om de hersteltijd te repareren, via de "Online + Line" -methode, om een ??extern begeleidingsnetwerk te bieden om naar de Service voor klanten die moeten aanvragen voor elektriciteitsactiviteiten. "Heel erg bedankt, het is ook erg aangeraakt, het kind in het verleden, het kind heeft de airconditioner ge?nstalleerd en de elektrische kabel is altijd geactiveerd en het is niet beschikbaar . Door de Staff Manager Xiao Zi weer te geven, zal er een medewerker zijn om de elektrische meter te vervangen, vertel me dat de airconditioner niet zal trippen … "Zijn mensen die wonen in Xiyi Road, Xunyi Road, Xiyi Road, zei. Het draaide zich om Dat na het ontvangen van ouderen, ik nam de oude man met behulp van de oude man, ik hield rekening met de oude mobiele telefoon, waardoor de oudere online applicatie voor online applicaties. Bovendien, sinds de studie van de geschiedenis van de partij, Zuid-China Xingyi Branch heeft altijd het vasthouden aan het doel van het bedrijf van "People’s elektriciteit voor de mensen", diepgaand promotie van "Ik doe praktische dingen voor de mensen", organiseer het venster Klantenservice Manager, Forward-service, gebruik je hart om de elektriciteit op te lossen Probleem verbeteren continu de klanttevredenheid. "Door het oudere ‘Priority Office’, actief ‘Thuiskantoor’, is de netwerkzaal ‘in de vorm van’ en andere vormen, de klantenservicemanager is in realtime om klanten in realtime te dienen, en verbetert voortdurend het gevoel van klanten.

Vervolgens zullen we doorgaan met het uitvoeren van de "I-implementeer praktische activiteiten voor de massa’s", die gebruikers meer gedetailleerde diensten aanbieden, de servicemaatregelen voortdurend optimaliseren en klanten bedienen. "GE LIN Feng, plaatsvervangend General Manager van het Persoonlijke marketingwerkzaamheden van Nannan Xingyi City Personal Marketing, zei.

(Tekst / TU ZENG DANDAN, YANG TING) (Editor: Wu Feng, Chen Kangqing) Delen Laat meer mensen de aanbevolen lezen zien.